Itt a magyaros ízesítésű óvszer! - Függő Hírügynökség

Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

COSMOPURITÁN - Ha Ön még túl korainak érzi, hogy gyereket vállaljon a tisztes nyugdíj reményében, de addig sem szeretne leszállni a keresztény-nemzeti értelemben vett szexuális kapcsolat (anál)vonatáról, akkor ezt a hiánypótló termékcsaládot Önnek találtuk ki! Magyar seggbe magyar kolbászt: itt a magyaros ízesítésű óvszer!

 

HungaryCumLogo5.png

 

Bár az  ízesített óvszert sosem értettük igazán (elvégre a gumiban végzett fellációnak kevés értelme van, minden egyéb esetben pedig semmi haszna az aromáknak), kétségtelen, hogy e termékek népszerűsége töretlen. De milyen ízű legyen az óvszer, melyet egy igazi honleány (alkalmasint honlegény) a szájába vesz?

 

Eper? Pfhúújj!

 

Zöldalma? Blööee!

 

Imperialista egzotikus gyümölcsök? Hóóógyisne!

 

Egy rendes szittya fajbunkóhoz minimum birkapörköltbe áztatott pickszalámi ízű suba dukál, némi síkosítónak használt erőspistába tunkolva! E tátongó piaci rést felismerve megalkottuk hát a magyaros ízesítésű gumióvszer koncepcióját*, abban a reményben, hogy valaki ad nekünk rengeteg pénzt a megvalósításra, mi meg egyből dobbanthatunk is a Bahamákra. Pályaműveink alább láthatók!

 

Egyenlőre hétféle alapízben gondolkodunk, de a jövőbeni bővítés lehetőségei végtelenek - a lecsótól az unicumon át az ázottpuli ízű kotonig. De ez még mind semmi, ugyanis a termékcsaládot speciálisan magyar igényekre szabott szexuális játékszerekkel egészítenénk ki! Olyan fantasztikus termékekkel, mint a

 

  • karikás ostor domináns hajlamúaknak,

 

  • a felfújható Rózsa Sándor szexbábu,

 

  • a betyárdildó,

 

  • a matyómintás szopóálarc,

 

  • a tradicionális jobbikos faszpumpa,

 

  • ésígytovább, ésígytovább...

 

A divatra érzékeny honlegények pedig sikerrel vághatnak neki a hódításnak a nemzeti párválasztón ebben a korszellemet megragadó hungarohipszter szettben:

 

Reméljük, hogy a nemzetközi szexpiacra is sikerül betörnünk korszakalkotó termékeinkkel, és pár év múlva már nagy hévvel nyalják le egymás testéről az öklözőzsíros kenyér mellé szervírozott piros aranyat a világ összes parázna ifjai a híres pózról elnevezett Franciaországtól a Közösült Egyesült Államokig!

 

*Amennyiben termékünket választja, a környezetet is védi: a magyaros ízesítésű gumióvszer kizárólag 100% újrahasznosított gumicsizmából készül.

 

Küldjetek pénzt, hogy megvalósuljon az álom, vagy nyomjatok egy like-ot!

 


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr386559315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jót röhögtem, szerintem érted a humort és te is ezen:

Én zsidóknak árulok óvszert. Van palesztin ízesítés, a zsidó csajok imádni fogják, van sarló-kalapácsos dekoros, ugye a múlt és van a nagy sláger a holokausztos. Ennek a falában lévő méreganyag gyakorlatilag az összes spermát azonnal életképtelenné teszi.

Nagyon megy.
@Libsi seggbe cigány lófaszt:

Liberális értékrenddel lehet igazán élvezni az életet, így a "no limit" valószínűleg az összesnek bejön, a kotongumi speciális hatóanyagai révén tágítja a végbelet, így a lelki és testi partner lehet néger, cigány, lehet büszkélkedni, szexuálisan sincs kirekesztés.

Mielőtt a szülők liberálisok közé engedik gyerekeiket, ajánljuk nekik a "szárasztót", ami egy kúp és aminek használata után leszárad a pedofil libsi farka. Különösen ajánlott híresebb liberálisokkal történő találkozás előtt, ne évek múlva kelljen megbánni amikor már sajnos hírhedt is lett az illető és kiderültek a dolgai.

(Ha a gyerek iskolájában közkedvelt liberális tanít, szakkörök előtt kettőt kell alkalmazni és a táborban is csomagoljunk a gyerek holmija közé napi két adagot.)

Liberálisoknak ajánlott szexbábuink kínálatából, elemezve vásárlóink igényeit, visszavontuk a 12 év feletti nőneműeket és megjelentettük a négy évest.

Miután liberális vendégeink közül többen hánytak, üzleteinkben megtiltottuk a piros, fehér, zöld színek egyidejű megjelentetését, helyette a megnyugtató kék fehér került alkalmazásra.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |