Vizelet hajtotta paradicsomhéj-autókon száguldunk a jövőbe - Függő Hírügynökség

Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

BAROMMÉTER - A kánikula mindenkiből a legrosszabbat hozza elő, így aztán nem csoda, hogy ezen a pokolian meleg héten is tobzódtunk a hülye hírekben. A Heti Gereblye mai összafoglaló adásában megismerkedhetünk egy delfinnel szexelő nővel, a jövő gépjárműcsodáival, és egy másnaposokra alapozott üzleti vállalkozással is.

 

 

Másnaposoknak nyitottak klinikát a las vegasi repülőtéren

A Las Vegasban található McCarran International Airport volt az első olyan repülőtér, ahol italboltot nyitottak közvetlenül a poggyászkiadóban, hogy a megérkező utasok minél előbb elkezdhessék a bulit, a napokban pedig hasonlóan nagyot gurítottak, amikor létrehoztak egy kifejezetten másnapos utasokra szakosodott klinikát a repülőtér területén. Oxigénnel, hányinger elleni szerrel és B-vitaminnal várják a megfáradt látogatókat, természetesen maximális diszkréció mellett. Ez a nyilvánvaló okokon túl (elvégre ki ne akarna hamar túl lenni a másnaposságon?) azért is nagyon jó, mert a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség jelentése alapján évente körülbelül 5200 incidens történik a levegőben, és ezeknek jelentős része kapcsolódik az alkoholfogyasztáshoz.

 

A hét hasznos innovációja: 3D nyomtatás Nutellával

Jó, de minek? Nem azt mondom, hogy élből lepattan rólam a modern művészet, de a 3D nyomtatás körüli felhajtást sem értem, azt meg aztán pláne, hogy azt minek kellett még nutellával bekurblizni. Utóbbira talán az a magyarázat, hogy mert miért ne. Jogos, de szerintem nem csak én vagyok úgy a mennyei mogyorókrémmel, hogy csak egy formában tudom elképzelni, mégpedig a gyomromat szépen kibélelve.

Így nekem aztán nyithatnak különböző míves nutellaszobrokkal felstócolt nutellamúzeumot, a remekműveket nézve csak az fog járni a fejemben, hogy hol egy kanál, amivel megehetném mindet. Szóval ez a kis gif is sokkal izgalmasabb lenne, ha azt látnám, hogy mondjuk egy toast kenyérre printelik a nutellaművészetet, mert akkor tudnám, hogy az evésre szánt étel nem veszti funkcióját és nem vész kárba a hülyeség oltárán.

Hol vehetem át a Világéhezés Visszafojtásáért Szóló Monológok adamantium fokozatú érdemrendjének kitüntetését?

 

Delfinnel szexelt egy nő... de hogy?

Ha más nem, de disznóviccekből és urbán legendákból hallottunk már csirkebaszókról, de olyanokról, akik kecskékkel osztják meg nyoszolyájukat, hogy a híres hírhedt Cicciolina-féple lovas hancúrról ne is beszéljünk. De ez a sztori mindegyiket felülmúlja. Egy nő egy delfinnel szexelt. A szenzációhajhászástól távol tartva magunkat eláruljuk, hogy behatolás azért nem volt, csak annyi, hogy egy Peter nevű delfin olyan szoros kapcsolatba került gondozójával, hogy nem zavartatta magát - meg amúgy is mit csinált volna egy több mázsás állattal, ugye -, hagyta, hogy az állat rajta vergülődjön. Ennyi a sztori, nem több. Dokumentumfilm is készült róla. Itt lehet megnézni.

 

A nő, aki 6 év alatt 100 állásinterjún vett részt...

...ami a mai munkaerőpiaci helyzetet tekintve még talán nem is volna annyira meglepő, ha e széleskörű tapasztalat alapján nem próbálna meg tanácsokat osztogatni más álláskeresőknek a Wall Street Journal hasábjain. De most komolyan, Ön elfogadna karriertanácsokat attól, akinek hat év alatt ennyi interjún kellett részt vennie? Soknak sok, de hát nem mehettek valami jól azok az interjúk - elég ha csak a számok mögé nézünk. Tételezzük fel, hogy nem volt mindegyik totális kudarc, és ezek egy része után munkát is kapott, mondjuk 10 interjúnként bejutott egy helyre. Ez azt jelentené, hogy hat év alatt 10 munkahelye volt, azaz sehol nem húzta tovább kicsit több, mint fél évnél. Szóval ez a nő most arról próbál edukálni a patinás lapban, hogy hogyan kell jól teljesíteni egy állásinterjún. Mondjuk úgy, hogy ez a tipikus példája annak, amikor talán a kevesebb több volna.

 

Vizelet hajtotta autóké lehet a jövő koreai tudósok szerint

Energiaforrásból kevés van. Húgyból viszont baromi sok. Egész konkrétan 10 és fél milliárd liter cucc termelődik naponta a Földön. Koreai tudósok a vizeletből kinyert szénatomokból állítanának elő elektromosságot, hogy így oldják meg a világ energiaproblémáit. Ezzel hajtanák az autókat, és biztosítanák a lakások áramszükségletét. Az ötlet azért igazán jó, mert ezzel valóban örökké megújuló energiaforráshoz juthatna az emberiség, továbbá teljesen új értelmet nyerne a "konnektorba hugyozás" kifejezés!

 

A Ford és a Heinz mérnökei ketchupból építenének autókat

Nem vicc, tényleg! A híres autógyár és a világszerte ismert ketchupmárka legnagyobb elméi összedugták a fejüket, és arra jutottak, hogy tök hasznos lenne a paradicsom autóipari felhasználása. A szárított paradicsomhéj ugyanis meglehetősen ellenálló, így mindenféle mozgó alkatrészeket, például dugattyúkat lehet belőle gyártani. A két óriáscég célja egyébként hogy olyan biológiai anyagokat vigyenek be a gyártás folyamatába, melyek kellően ellenállóak és környezetbarátak, így leválthatják a különböző műanyagokat. Egy zseniális angol nyelvű szlogent is kreáltak az ötlethez, lefordíthatatlanul fájdalmas, és így hangzik: "You Say Tomato, We Say Tom-Auto!".

 

Végezetül szavazzunk: melyik volt az elmúlt hét leghülyébb híre?

 

 

Itt napról-napra nyomon követheted, ahogy ontjuk a hülye híreket, a Heti Gereblye pedig hétről-hétre összefoglalja majd a best of tartalmat! Akárhogy is, ha rányomsz a like-ra, mindenről értesülni fogsz!


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr106300840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |