Aki lájkkurvának áll, ne csodálkozzon, ha... - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Csak néhány betűt kellett volna kicserélni a Jobbik EP-választási plakátjain, hogy hangzatos bullshitek helyett őszinteségbe csapjon a buli.

 

epjobbik.png

 

Az Európai Parlament képviselőinek választása kapcsán a legérdekesebb jelenség az, amikor nyíltan unió-ellenes arcok úgy vágynak Brüsszelbe, hogy simán plakátra nyomják azt a zászlót, amit a képviselőik néha felgyújtanak, máskor meg örömmel hajigálnak ki a parlament ablakán. Mondván, hogy az Eu gonosz, gyarmatosító vízfej, de azért a fizetést gond nélkül felvesszük, amit ad. Egyáltalán nem értem, mi motiválja a Jobbik-szavazókat (nyilván az, hogy egyetértenek ezekkel a látványos megmozdulásokkal), de ha ezt nem úgy élik meg, mintha a saját pártjuk felköpne, és aláállna, akkor nem tudom, mivel lehetne őket megingatni a hitükben.

 

Azt, hogy Magyarországon sem történeti, sem kortárs nyugat-európai értelemben vett jobboldali párt nincsen, attól most tekintsünk el - azt eddig sem gondolhatta ugyanis senki, hogy a pártok valóban világos ideológiai alapon szerveződnek. Viszont kevés olyan nyerészkedő banda létezik, mint a magát nemzeti pártként eladni kívánó Jobbik. Ha attól remélnek szavazókat, akkor lazán cigányoznak, és szélsőséges-rasszita megnyilvánulásokra ragadtatják magukat, ha azt kívánja a népszerűség, akkor felszállnak a cukivonatra, és ha történetesen pont az oroszok támogatnák őket, akkor a harcos antikommunizmusból egyből oroszbarát politikára nyergelnek át, olyan látványosan, hogy az egyiküket egyenesen kémváddal illetik. És akkor még nem is bocsátkoztunk összeesküvés-elméletekbe.

 

A Jobbik olyan, mint a legrosszabb lájkvadász oldalak: gyakorlatilag bárkinek bármire hajlandóak, ha az szavazatával, vagy bármilyen egyéb módon hajlandó támogatni őket. Mondjuk azzal, hogy zsíros fizetési csekkeket állít ki a nevükre havonta (hogy ezt mennyire szó szerint kell érteni, ahhoz álljon itt az Index zseniális összeállítása arról, mennyit híztak EP-képviselőink az előző ciklus kezdete óta). "Nem leszünk gyarmat, de azért némi tüzes vízért szívesen képviseljük a rezervátumunkat!"

 

Kovács Béla esete csak a jéghegy csúcsa, olyan tünet, aminek elviekben meg kellene ingatnia a hitében mindazokat, akik idáig benyelték a jobbikos propagandát. Egy dologra azonban mérget mernénk venni, nevezetesen hogy a Jobbik simán átvészeli a kémügyet, amibe tőlünk nyugatabbra nagyobb pártok is lazán belebuknának. Magyarország ugyanis nem az a hely, ahol komoly következményei volnának komoly dolgoknak. Vagy ahol komolyan lehetne venni, hogy mit állít magáról egy párt.

 


31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr326205518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajon kik lövethettek 20 évvel korábban a nyugati határoknál a menekülőkre? A nyugat-európai baloldal?

Na ezért várnék helyedbe még olyan 20 évig az észosztással.
a kép ultragagyi photoshop. néz már meg milyen gagyin van oda rakva Morvai. mutass egy hivatalos Jobbik felületet, ahol láttad volna...
Nem fogja őket zavarni :) majd azt mondják a bolsilibsik kényszerítették Bélát hogy ezt tegye - pedig mindenki tudja, hogy Béla amúgy a testét-lekét... és a többi, és a többi...
Én leginkább azt nem értettem, hogy tudnak szerelembe esni az oroszokkal 25 évvel a rendszerváltás után meg 56 meg miazmás - aztán felhomályosítottak... (állam/erő/előbb odabasz aztán kérdez) de a @♔batyu♔: félék szerint még nekem kéne várnom 20-25 évet - mikor 25 évvel ezelőtt még az oroszok seggét rúgdosta - mert akkor az volt a nemzeti irányvonal. Hát nem édes? otthon az asszonynak... ha hagyja.

Most szopnak egyet - de jár ez nekik ez a fejlődés útja, legalább összetett problémákkal is találkoznak - nem csak fekete (cigány, zsidó, bolsilibsi) van meg fehér (igaz magyar), hanem ott a béla is, jaj istenem szürke b+ most mit csináljak - én meg kibontok mégegy sört azt röhögök - ennyi a megfáradt bolsilibsinek is jár :D

És ami még rosszabb (de ez nem rájuk nézve) hogy a Jobbik még futtatni fog valami hibakereső taskot, ha ugyanez a Fidesznél van ott jön a takarítóbrigád és az alkotmánymódosítás hogyha kell :D
@ogremano: nagyon remélem, hogy ezt viccből írtad. Naná, hogy photoshop. Azzal kezdődik a cikk, hogy csak néhány betűt kellett volna kicserélni az eredeti plakátokon, hogy őszinte legyen. Az eredetin "Európa közepén" szerepel. Morvai az eredetin ugyanígy van, ahhoz a részhez nem nyúlt senki. Persze ha trollkodás volt, akkor csillagos ötös.
Populárisan fogalmazott cikk a valóságról. Pont ahogy a jobbik szerzi
a szavazóit.
A KGB ajánlásàval....
Hiába brekegsz itt vazze!
Akkor is 4 - ÉRTED? - azaz NÉGY százalékot vertünk Az alkesz Szanyi kapitány és bandája seggére!

És EZ A LÉNYEG!

A többi csak maszlag...
Az a mókás bennetek, nyomorék, agyhalott libsikben, hogy minél jobban óbégattok, annál erősebb a Jobbik :)
@Huncutkukac: @libbancs: sosem állítottam, hogy ez az ország nincsen tele agyhalottakkal, pont ezért megy nekik ilyen jól :)
tudná valaki az eredeti jobbikos plakátot amin uniós zászló a háttér? Én ezzel a zászlós verzióval csak ballib oldalakon futottam össze eddig de nyilván létezik ez igazi hivatalos jobbikos verzióban is, hiszen a ballib médiákok nem szoktak nemigazat állítani
@Che Tamás:

Nekem hiába ugatsz itt kicsi csíra!
Az agyhalott az Te vagy, mert 8-12 éve rendre beszopod a rizsacsökkentést, az 1 millió munkahelyet, a családtámogatást és egyéb faszságokat.

Közben pedig nézd meg, hol állunk!

Egekben a államadósság - még kedvező nemzetközi helyzetben is 25-40 év a minimum, mire a mai(!) EU-színvonalat elérjük!

De a magadfajtával úgysem lehet értelmesen vitatkozni, mert csipőből náciztok, fasisztáztok, agyhalottaztok.

Erre futja...
Úgy hírlik a Jobbik a 2. a választáson, pedig szegény Index is egész nap azt tartotta a címlapon hogy 3. lett....:(((

Hehe
@Huncutkukac: 'Közben pedig nézd meg, hol állunk!'

De hát pont annak örülnek a magyarok, hogy hol álltok! Hehehe
De jó olvasni a tehetetlen ballibsi rinyálást :))
@Huncutkukac: Az agyhalottazást nem én kezdtem, hanem a haverod, de tartom. És ha te a fentiek alapján tényleg azt hiszed, hogy én bizonyára fideszes droid vagyok, akkor nagyobbat nem is tévedhetnél (ugyanez mszp-vel, ha véletlenül). De ez a "kicsi csíra" telepi duma nagyon bejött! (kacsint)
Szóval maradunk annyiban, hogy egy nemlétező kamuplakátot kellett még egyszer átfotosoppolni ahhoz, hogy ez a zseniális poszt megszülethessen?
@eßemfaßom meg áII: Létező plakát volt, csak nyilván felfedezték a benne rejlő ellentmondást egy hét után. Az utcára már zászló nélkül került ki (lásd: vastagbor.blog.hu/2014/04/30/megsem_kampanyol_a_jobbik_az_eu-s_zaszloval), de a netről már nehezebb eltüntetni dolgokat. Egyébként a tény, hogy visszavonták, csak alátámasztja, amit írtam a posztban, hogy a Jobbik elvtelenül változtat a hozzáállásán bármilyen kérdésben.
Mielőtt posztot írsz:
- van egy (jó pár) nagyon egyszerű magyarázata annak, hogy miért igyekszik a Jobbik az EU-ba. Ezt milliószor elmondták, csak utána kellett volna nézni. Ehelyett leragadtál annál, hogy ki mennyire hízott el. Egy bloggertől talán elvárható lenne, hogy ne fényképekről írjon, mert azt mi is látjuk, nem vagyunk vakok.
- nézz utána mi a különbség az egykori Szovjetunió és a mai Oroszország között. Elárulom, akad néhány.
@Che Tamás: Tehát ha a vastagbőrőn be van téve ugyanaz a nemutcaiplakátfotó, nem printscreenjpg majd ezt körbeadja a ballib média az bizonyítja hogy az egy létező jobbikos plakát?

Szóval hol is jelent meg ez mint jobbikos választási plakát? Nyilván van legalább egy printscreen mondjuk morvai vagy a jobbik oldaláról ahol szerepel ez a kép is április 10 környékéről (akkor indult meg szájról szájra ballib körökben ez a kép) ha már egszer ez egy létező plakát volt.
Egyre jobban kedvelem Bajnait.

Először azzal jött, hogy aki nem rájuk szavaz, az Orbánra szavaz. Így a Fidesznek 80%-a lett áprilisban.

Most az EP választások előtt azt eresztette meg, hogy ma kiderül, ki váltja le Orbánt 2018-ban. Haha.
@Giskard07: Tehát: ki kell lépni az EU-ból, mert az nem jó. A németek fasiszták. Ergo: a Jobbik jó, tehát nem fasiszta. Képviselőt küld az EU-ba, mert onnan ki kell lépni, és így lehet képviselni ezt az álláspontot. Viszont az orosz meg barát, mert nem náci. Tehát ebből is látszik, a Jobbik nem náci.
Mondjuk ebből pszichológiából disszertációt lehet írni...
@eßemfaßom meg áII: Tök mindegy a plakát. Azt magyarázd már meg, kékvérű testvérem, hogy miért akar valaki képviselő lenni egy olyan szervezetben, ahonnan ki akar lépni????
Sose akartam mszmp párttag lenni, de már látom, hiba volt, belülről kellett volna bomlasztani. Miért is képviselem elveimet nyiltan? Úgy kell, mint a Jobbik! Magyarosan! Titokban, sunyi módon...
Az a baj a posztnak, hogy hiányzik belőle a konkrét indoklás, hogy tudniillik a felsorolt vádak alapján miért (csak) a Jobbik méltatlan a voksra, a többi párt miért nem? (Máskülönben vélhetően azért hiányzik, mert a többi párt is méltatlan.)

(Amúgy az EU-ellenesség kissé félreértelmezett, ami csak azért gáz, mert ha a véleményformálók és választók nem értik, hogy is néz ez ki, akkor megkérdőjeleződik a véleményük alapossága és hasznossága is. Az ún. EU ellenes pártok alapvetése ti. az, hogy az EU nem jó, viszont alternatívája nincs, tehát meg kell reformálni annyira, hogy elfogadható legyen.)
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ha a Jobbikra gondolsz, a Jobbik nem akar kilépni (nem is lenne pragmatikus cél). Kérdés viszont, hogy miért kéne megmagyaráznia helyetted bárki másnak egy olyan felvetésed, amely légből kapott?
@Könnyen elkaptuk, uram!: ugye feltűnt, hogy az egész poszt a plakátra épül? És az, hogy egész EU-ból jutottak be euszkeptikusok? Valami ellen küzdeni némileg egyszerübb a játéktéren belülről mint a lelátóról.
Okos dolog volt most a Jobbikra szavazom, hiszen Orbánék taroltak, viszont Kovács is bejutott.
@Könnyen elkaptuk, uram!: A Jobbik nem kilépni akar, hanem népszavazást rendezni a kilépésről. Sőt újabban már nagyon azt sem.

Nagyon nem mindegy.

Te mondasz valami marhaságot, aztán a Jobbiknak tulajdonítod és vitatkozzanak.

Tanulmányozd jobban Vonáékat, nem azért hogy okosabb legyél, hanem azért, mert akikkel vitatkozol, azok jobban ismerik.

A mai világban már nem lehet érvelni azzal, hogy a Jobbik náci, mert akkor megkapod, hogy az MSZP komcsi, a libsik zsidók és a téma le van zárva.
Úgy tűnik, hogy e hét végén igen sokan belesz...k a ventilátorba!Kiderült, hogy nem csak nálunk élnek náciszimpatizánsok, nem csak itt utálják sokan az eu-t, és még sok-sok olyan csúnyaságra is fény derült, amit szegény honfitársaink jó része fel sem mert tételezni!(Több dolgok vannak földön...)
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |