Április 666 - Zenei aláfestés választáshoz - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Függő Hírügynökség

DALFEJTŐ - Április 6-ról szóljon az ének! Aktualitásán túlmutató, időtlen politikusgyűlölő megamixünk tökéletes arra, hogy e ragyogó és mindent eldöntő tavaszi nap háttérzenéje legyen. Klasszikusok, népharag, gyűlölet, gúny minden mennyiségben: ezt gondolják az undergroundnak, vagy akárminek mondott zenészek a honatyákról (és honanyákról, ofkorz).

 

Április 666 - Politikusgyűlölő megamix by Spoiler Radio on Mixcloud

Death: Politicians In My Eyes

Ha nem ismered ezt a fasza proto-punk zenekart, akkor most azonnal pótold. Ez a szám '74-ben íródott, hiszitek? Mellesleg az összeállítás egyetlen angol nyelvű dala.

Európa Kiadó: Szavazz rám!

Ez a dal eredetileg URH, de semmi kedvem nem volt Müller Pétert egy mixbe rakni dr. Flash-el. Szóval tessék, itt van Jenő az EK leggyengébb lemezének legerősebb dalával.

Flash: Képviselő Funky

Ez az, amihez se elvenni, se hozzátenni nem lehet, annyira tűpontosan ragadja meg a történelem mélyén rejlő paradigmákat. Vagy valami ilyesmi. És az megvan, hogy Barcs Miki már a tumblin is nyomul?

Burzsoá Nyugdíjasok: Kádár János

Talán csak egy dal van, ami jobban megragadja a történelem változásait és a néplélek rezdüléseit, mint a Képviselő Funky, és az ez. Mindegy mi van, csak lángos legyen!

Hiteljugend: Magyarország

Ilyen lenne egy őszinte kampánydal, már ha létezne olyan. A megtévesztő nevű, de annál jobb punkzenekar egyetlen lemeze színtiszta arany, ide fel is toltuk az egészet.

Belga: Politikus

Mint egy végtelen joyce-i tudatfolyam, ami megindul a politikagyűlölő átlagemberben, amint meglátja bármely hetilap címlapját, úgy hömpölyög a Belga-féle anyázós nemzeti hip-hop.

Moby Dick: Politikus

Ha nem bírod a káromkodva rappelést, mert a mellkasodban acélszív és vastüdő pumpál, de a politikusokat megveted, akkor itt van neked ez.

Rózsaszín Pitbull: Rapbull

Ha egyiket sem, vagy mindkettőt, akkor meg itt van ez a remek crossover suttyópunk, ami olyan releváns lételméleti kérdéseket feszeget a maga nyers módján, mint hogy "ki a faszom az a Bajnai Gordon?".

Hétköznapi Csalódások: Viktor

Zavarba ejtő módon igyekeztünk teljesen polkorrektek lenni a politikusgyűlölő mix összeállítása során, úgyhogy akinek a Gordon a szívügye, az végre fellélegezhet, itt egy dal, ami a másik oldalnak szól.

Rózsaszín Pitbull: Halál az összes politikusra!

Szerény gondolatkísérlet egy vezetők nélküli világról és az ősközösséghez való visszatérésről. Nem mellesleg tökéletesen összefoglalja sokak érzéseit.

Auróra: Rád szavazunk!

A Viszlát, Iván! című lemez még sosem volt annyira aktuális mint ma. Annál is inkább, mert Iván visszatérni látszik. Köszöntsük együtt ezzel a kiváló dallal! És ne felejtsenek el szavazni!

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr465950290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |