Ahol ilyen egy párt honlapja, ott feleslegesek a mémek - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Tamás J. Bertalan

PRINTSCREEN - Ha ön bizonytalan szavazó, aki még az urnazárás előtt sem tudott dönteni, és a neten tájékozódott volna a felhozatalról, rossz hírünk van: az online jelenlét egész bizonyosan olyasmi, amiben Magyarország még nem teljesít jobban. Szili Katalin csapata még a magyar pártok között is extra ciki weboldallal próbálja bevonzani a szimpatizánsokat, de máshol is vannak gondok. 

 

kti.png

 

KTI

Szili Katalin pártja erősen minekvan-kategória, de ha már van, megnéztük, hogyan prezentálják magukat a neten. Röviden: borzasztóan. Bővebben: nagyon borzasztóan. Már az első oldalon ott van minden, amit egy honlapban gyűlölni lehet: az indokolatlan üdvözlő felirat, és a magától elinduló szöveg. Ennél tényleg csak az lenne rosszabb, ha Lana Del Rey számok indulnának el maguktól, mihelyt az oldalra navigálunk gyanútlanul. Ahhoz, hogy mindezt magunk mögött hagyjuk, természetesen kattintani kell, és az ezután látott színvilág, a megoldások, egyszóval minden, de tényleg minden annyira rossz, mintha valamelyik pártvezető unokaöccsét kérték volna meg azon az alapon, hogy "a Pista úgyis mindig a gép előtt ül, biztos tud csinálni ilyen honlapot, vagy mi a szöszt". Az abszolút kedvencünk azonban a jelölteket bemutató szekció. Az hagyján, hogy előnyös fotóról még a büdös életben nem hallottak, de hogy csöcsös aktivistákra volt pénz, de rendes, központilag kiosztott e-mailcímekre már nem, az nagyon buta. Az első jelölt, Ruszkovics János neve mellett kapásból egy olyan e-mailcím szerepel, hogy mrjano@citromail.hu! A második Papp Jánosné címe: nikitanodakft@gmail.com! Most komolyan, Ön rábízná olyasvalakire a képviseletet, aki 2014-ben citromailt, freemailt, vagy bármi ilyesmit használ? Na ugye! De tényleg, ezeket a mailcímeket figyeljék! (Nálunk a jomeleg@gmail.com viszi a prímet, de az a fickó se kutya, akinek nem szóltak, hogy már nem a Centrum Párt színeiben nyomul.)

 kti1.png

kti4.png

kti5.png

kti3.png

kti6.png

kti2.png

 

Tisztességből említsük meg további pártok webkikötőjét is, bár olyan erős versenyző, mint a KTI, messze nincs közöttük:

 

FIDESZ

Nem tudtuk nem észrevenni, hogy a Fidesz honlapjának bizonyos elemei kísértetiesen hasonlítanak a megújult Index arculatának egyes részeire ;) Gondolunk itt a pagebreaket jelző nyilakra, galériát és videót jelző ikonokra. Mondjuk legalább nem éreztük úgy magunkat böngészés közben, mintha még mindig '99-ben lennénk, de a jelölteket rohadtul nem találtuk a főoldalon, keresgélni meg lusták vagyunk, mint az átlag internetező. Mondanunk sem kell, hogy programról egy szó sincs sehol, helyette olyan tagline-ok váltakoznak, mint: "Csak a Fidesz!", "Mindkét X-et a Fideszre!", és hasonlók.

 

fidesz.hu0.png

MSZP

Twitter-widget, gyerekek, Twitter! Az MSZP már kicsit jobban érzi a webkettőt, kár, hogy a twittert hazánkban egy nagyon szűk réteg használja. Ha ez nem elég, még Skype-on is felveheted velük a kapcsolatot (hogy ki jelentkezik be, nem mertük kipróbálni). Program itt sincs, de legalább van "Ügyek" nevű menüpont, mindenféle hírekkel. Jelölteknek térképes kereső, nem a leggyorsabb megoldás, de legalább van.

 

mszp.hu00.png

LMP

Egyszerű, egész mutatós honlap. A jelölteket szépen kilistázza, így egyben lehet látni az összes arcot, ami elég jó, viszont mindegyikre rá ell kattintanunk, hogy megtudjuk hol indulnak, ami elég béna. Kereső, vagy ilyesmi erre az esetre véletlenül sincs. Kereső van, csak épp semmi nem utal rá, hogy ha ráhúzzuk az egeret arra a feliratra, akkor történni is fog valami. Ja, és bár szép egyenfotók készültek, azért becsúszott egy-két arc, aki a jelek szerint lusta volt elmenni a nagy közös fotózkodásra.

 

lehetmas.hu.png

JOBBIK

Kétszer kell kattintanunk csak ahhoz, hogy a matyóhímzéses szarjaik között végre a nyamvadt oldalukra verekedjük magunkat. Kétszer. Csak azért, hogy aztán szembejöjjön egy rohadtul idegesítő pixelhibás villogó animgif, meg egy csomó minden összevissza egy oldalra zsúfolva. De legalább van külön választási oldal, ahol balról jobbra lapozgathatunk a jelöltek között, név szerint. Mondanunk sem kell, hogy ha valamelyiknek megnézzük az adatlapját, aztán mégis visszamennénk az előző oldalra, kezdhetjük a lapozgatást elölről. De legalább programjuk annyi van, mint ide a patak. Printscreen nincs, mert annyit azért nem érnek.

 


11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr135964652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komoly arcok :)))))))))
Es az meg van, hogy a "print screen"-t kulon kell irni, valamint amire ti gondoltok, azt "screenshot"-nak hivjak?
Az LMP oldalán az Egyéni képviselőjelöltek felett van egy szerényen megbújó "Ki az én jelöltem" felirat, erre klikkelve választókerület szerint lehet böngészni. Csak a korrektség kedvéért, mielőtt fikázni kezdünk. :) És nem, nem én készítettem az oldalt, sőt, az égvilágon semmi közöm hozzájuk...
@r1pp3r.j4ck: ez a rovat neve. néha csak prtscr. viszont van egy másik rovatunk nyelvtannáciknak, ott is szívesen látunk.
"de a jelölteket rohadtul nem találtuk a főoldalon"

Anyam borogass! :D MINEK????
Egy becsuletes fideszdroid magda marinkot is beikszeli, ha meglatja a fidesz logot.
erre van kondicionalva :D
Mit göthösködsz itt a gyökérségeiddel te barom...

Az index elbaszott web nulla pont nullás felületénél még egy első gyogyó tagozatos félhülye cigánygyerek is jobbat üt össze egy átsörözött délután alatt.
Ja, hogy egy mások által leprogramozott blogmotor valagán feszítve osztod a hülyeségeidet, de amúgy fingod sincs az egész webes témáról az már más kérdés...
De nagy hülye vagy. A jobbik éppen most veri hülyére az általad felszopott baloldalt.
A honlap alapján a KTI a komolynak tűnő pártok Budapest Tévéje.
Összegezve tehát: Mi itt az indeksznél elempébuzik vagyunk, tehát az ő veblapjuk tetszik. A dzsobbikot utáljuk, tehát az ő veblapjuk a legbénább. Róluk nem teszünk be KÉPERNYŐKÉPet sem. De hogy mégse tűnjünk elfogultnak (hahaha), lefikázzuk a szilikatiékat is.

A fideszén ott a kereső, de azt lusták vagyunk használni, az elempéén nem találjuk a keresőt, tehát az jobb weboldal. A fideszé szintén szar, mert nincs fent program, de annyira nem szar, mint a dzsobbiké, amelyiken meg sok program van.

Ja, és a vebkettő jegyében természetesen magukat a weblapokat nem linkeljük be, nehogy könnyen meg lehessen nézni őket.
@Altaïr: nagyjából. annyi módosítást javasolnék, hogy így kezdődjön: mi itt a függőnél (ide azt írsz be, amit akarsz) buzik vagyunk...
@Che Tamás: Nemár, még tetézed is?
:)
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |