10 praktika nőknek nyári sütkérezéshez - Függő Hírügynökség

northpark_sidebar.png

 

spoiler_1.png

 

antimetal.png

muszlimcsajok_1.png

Pereszlényi Péter Pál

COSMOPURITÁN - Ottó hasznos tanácsai a barnulni vágyóknak.

 

 

1. Az egyik legfontosabb szabály, amit be kell tartanod, ha szeretnéd magadba szívni a melengető napsugarakat, hogy napfényes helyre kell feküdnöd, lehetőleg  kerüld az éjszakát, az esőt, a füstös iparvidékeket, barlangokat, elhagyatott tárnákat, tengerfeneket.

 

2. Ne spórolj a fényvédővel! Legalább 5 cm vastagságú szalmazsákot, búvárruhát, sálat, sapkát húzz magadra, miután bőrödet fekete viasszal és sűrített paradicsommal kented be. Így elkerülhető a leégés, a viasztól viszont szép fekete árnyalatot kap a bőr.

 

3. Jót tesz, ha rágcsálsz egy kis fényt, hiszen UV tartalma igen magas és belül is elérheted  a sugárzóan szexi barnaságot. De tarts mértéket, nehogy túlragyogd magad.

 

4. Ne légy türelmetlen!  A grillforgókart állítsd 2 percenkénti fordításra, használj fokhagymás pácot, így ropogósabb lesz a bőröd.

 

5.  A nehezen elérhető testrészeidet (mint pl. a hátad)  zárd el a strandszekrénybe, nehogy baja essék.  Ha van egy segítőkész srác a közelben, kérd, hogy ásson egy tároló gödröt, és hozass bele jeget, így sikeresen megóvod elérhetetlen testrészeid attól, amiről itt szó van.

 

6. Élj a Napon, de az árnyékosabb oldalán.

 

7. 130 fokon állandó locsolás mellett figyeljünk a kifröccsenő zsírra.

 

8. Szüless afroamerikainak, netán latinvérűnek, vagy Mexikóhoz közeli faluban, esetleg tárj fel rokoni viszonyt Rémusz bácsival. Ám hovatartozásod figyelmen kívül hagyva minduntalan használj naptejet, kefirt, túrót, sajtot etc...

 

9. Feküdj szoláriumba, mivel annak fémborítása megvéd a nap káros sugaraitól!

 

10. Ápolj bizalmas kapcsolatot decens, kopasz testépítő brókerekkel, eme embertípus kisugárzása remek árnyalt csokoládészínt kölcsönöz, ám minduntalan védekezz …(a káros sugarak ellen)!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggohirugynokseg.blog.hu/api/trackback/id/tr165487965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása


Függő Hírügynökség © 2012 | Impresszum | Médiaajánlat | Monarchia | Antimetál | Spoiler | Muszlim Csajok |